FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 13, 2010

~MENGHITUNG HARI~

1.......2.......3........

Ape benda yg aq kira ni???
nak kata skill mengira aq bertambah hebat tak lah kot sbb aq da fail mengira...hahahaha
dah tu, drawing je memanjang smpi kira pun fail....(fail bkn mksd x reti lgsung k) sekian

maksud entry aq tuh....
AQ BAKAL MENAMBAH UMURKU!!!!

ya allah....bia betol aq da semakin membesar...tapi tang mana???
badan cam ni jgak....tinggi pun xde la smpi cecah bumbung umah...
aiyoyo....x sangka umur aq da cecah 20an.....xde lagi sweet 17,18, or 19....wawawa ;-(

tapi aq bersyukur setakat ni ALLAH masih bagi aq umur yg pnjg tuk aq BERTAUBAT kot..
yelah...berubah tuk jadi lebih baik rite~~
insyaallah
so dari sekarang sebelum tahun 2010 bakal melabuhkan tirainye (waaahh) maka kita harus sedar diri dan menjadi org yg lebih berjaya didunia juga diakhirat kelak...amin...




4 comments:

jira zaini said...

Amin~

Irma A.Wahid said...

same2 tua~~

jira zaini said...

huwawawa..dh lA aku dulu yg bkal 22 nih huhuhu

DATIN IRMA said...

hahahahaha,,,,yes2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...