FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 16, 2010

ZAMAN BUJANG BAKAL BERAKHIR??

hmmm.....bila bukak blog member baik aq tetibe dia cakap sal masa depan dan kahwin..
hahaha.....bila bakal berakhir zaman solo aq nih??? tak sabar rasanya nak kurangkan dosa yg da tanggung, tapi takde duit lak nak kawen...sesape blh bg pnjam duit x?? kih3

aq tulis status wall kt fesbuk yg tahun baru aq bakal menamatkan zaman bujang...bukan main ramai member prihatin aq ni like..suke sgt la tuh bile tgok post tntg kawen2 ni..kah3..korg nk cepat aq kawen ke woi..lmbt lagi la...kata BF aq pun 5 ke 6 thun camtu bru nak masuk mnang..hahaha..tu pun kalau betul jodoh aq dgn dy kan..(mengharap tapi tak sgt)...klu x membujang la aq smpi tua..hahahaha...(ade ke org nak kat aq)

4 comments:

Fixing Alwie said...

Awai lagik kowt.. Topic xbest.. ce tukar topic pasal ayam itik ke, ayam ngan kucing ke, smalam makan roti canai 14 keping ke...

Irma A.Wahid said...

oh sgt best la topik tuh...aiyooo...ayam aq ade bape..itik aq berak ke x...kn~~~~

MIMIE AIZA said...

ouh bile nak kawin nih. hahhaa

Irma A.Wahid said...

HAHAHA....5-6 years more....ade yg pinang kawen trus..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...