FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 3, 2010

~~SELESAI MAJLIS~~alhamdulillah

akhirnya setelah 3 tahun belajar Grafik di MELAKA, rabu kelmarin aq naik jugak pentas amek scroll kejayaan diploma aq...alhamdulillah syukr sgt..akhirnya aq berjaya buat parents aq proud dgn aq....sgt bangga jugak bila pemangku Naib Canselor cakap kemudahan pembelajaran kite di MELAKA lagi moden dri SHAH ALAM..x ke korg sume sbg anak didik di UiTM MELAKA berbangga dgn statement e2...
kite belajar di sana kot, kite bawa nama melaka...kepada adek2 ku junior melaka, belajar rajin2 n harumkan nama UiTM MELAKA ye sume...

kat bawah ni kngn yg ade semasa konvo kitorg...renung2 kan lah..anda juga blh berjaya~~

ni la kawan aq yg selalu ajak gado gan aq,,haha..nama dy Firdaus a.k.a Purad

kawan paling baik aq JIRAH..

MIZI & MAD...duk blkg aq je..

LIN dak Fine Art

yes...the big one from my mother & the gift with a red rose from my lovely hubby

dua hulu balang UiTM..hahaha

my lovely parents...this is for you guys~~~

see...we are so close..

we are best fren REMEMBER~~~

kenangan x dapat paling dilupakan..

2hari sebelum konvo..time amek jubah da pose dah..haha

anak2 dara cun2 ni..hahaha

begitulah keseronokan KONVOKESYEN kami....
=))))





3 comments:

jira zaini said...

sumpah aku sayang kau pmpuan hhuhu

Anonymous said...

sumpah aku syg kau

Irma A.Wahid said...

syg korg jgakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...