FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 24, 2010

PERHATIAN... KAMI BLOGGER BARU!!!


ade lagi emtry aq yg nk promote kan perkara cmni..rata2 klu tgok list blog yg kite folow mesti ade entri ni..haha...cepat btol anda alert ye...so aq pun nak la..thanx to ARA sbb tag saya~~~

::satu je soalan yg diajukan::

::soalan::
kenapa nak join segmn ni?

::jawapan::
sebab nak tmbh kawan baru...memandangkan hari ke hari mingu ke mingu follower aq semakin ramai, jadi x salah nk join sume segmen blog yg diadakan...yes2..heheh
sape nk join g link ini

6 comments:

nurzakiahothman said...

good job irma..
semakin aktif dlm berblogging..
yeayy! teruskan k..

love ur blog :)

Irma A.Wahid said...

hahahaha...berkat kesabaran duduk di ofis..inilah akibatnye..heheheheh

ADfeez said...

wahhhh.... sy blogger bru jugak..*wink :P

Irma A.Wahid said...

AD feez: so join la segmen ni~~~~

ara said...

wow..
nama saya di merah kan..ahaha

Irma A.Wahid said...

ara: mestilah kene merahkan...biar org alert~~=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...