FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Dec 27, 2010

CONGRATULATION!!!! this is for you...

entry yg lepas aq ade bgtahu nk bg AWARD kan pada follower aq yg ke-100...so hri ni aq da dapat orgnye yg bertuah tu kerana dy sudi jdi follower aq yg ke-100....so dgn segera aq buatkan satu AWARD KHAS buat dy....menandakan aq sgt menghargai follower aq....aq akan bg AWARD yg same pda follower aq yg ke-120.....so ape lagiii......be my FOLLOWER cepat~~~~ hehehe



pada anda DIARI CINTA WARDAH....anda layak memperolehinya...harap dpt terima AWARD yg x seberapa ni...

maaf sbb curi gmbr anda...pada sape yg nak follow blog dy klik DIARI CINTA WARDAH diatas

ini AWARD tuk anda...



p/s: follower aq yg ke-120 bakal memperolehinya kelak...



5 comments:

waRDah a.k.a QiQi said...

hehehe... da lme x online, tbe2 dpt award!! wuwuwu.. thanx dear.. :)

Irma A.Wahid said...

heheh..saje je nk bg...tgh rajin ni...harap dpt letak kt sidebar..hehehe

waRDah a.k.a QiQi said...

hehe... insya Allah.. :)

thanx again.. :)

Adlynn Diyana said...

kalau macam ni, nak unfollow and follow balik lah! hahaahaha :B

Irma A.Wahid said...

wardah: same2~~

adlynn: wah gitu...klu nak ckp je...bile2 ema blh bg...hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...