FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 12, 2011

'sakinhani giveaway'

GIVEAWAY LAGI.....yeayy!! yeay!!

terima kasih daun keladi saya ucapkan kepada teman yang teristimewa DIYA EDHAYAA kerana telah mengetag..(hah..mengetag..apaan itu) hahahaha...formal giler ayat aq kan...ok2 kite giler balik k ayat seterusnya...owww....x sgka aq ditag oleh dia yang sukakan kehijauan..(nama blog pun SAYA SUKA HIJAU)...ngehehe..

klik sini
if nak tawu lebih lanjut klik sini kat ats tu ok...nanti korg tawu la ape hadiah dia...so tanpa berlengah lagi aq nak tag teman-teman aq yg lain....


mizz apple
siti safiyyah
dilla adilla

5 comments:

Siti Safiyyah said...

wahh kene tag..yeayy suke suke..hehe, bakal ku lakukan dalam mase terdekat ni..hehe, thanks tau..

btw, saya adiklah..sbb saya lahir tahun '92..hehe :)

KaLeD diDi said...

u have been tag~

http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/contest-only-one.html

Hanis MY said...

goodluck for d contest

p/s:yup blaja. bidang kimia. insyaAllah ada rezeki irma, akak dulu pun berangan dn ada keinginan juga cm irma...

KiN said...

kin dah singgah sini!thnx join!gud luck!:)

Irma A.Wahid said...

kin: thanx kin~~=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...