FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 9, 2011

Asal Kene Tag Dengan Eyza ni?

wah jgn terasa lak dgn entri kt atas...bkn marah ye saje je wat entri cmtu
sorry EYZA, akak bru nk jawab tag yg kamu bg hari tu..
bz sampai terlupe nk wat..
now akk jwb k syg~~

TAG yg kamu bagi ni soalan dari sape?? 
ok2..akak jawab ni...baca taw...BACA~~

A) Blog best sangat ke tak? Sebab?
Bagi akak la kan, bolehla best nye...tapi kdg2 org ni x blh stick pada satu bnda je kan..mula2 mmg addict pastu lame2 kite mula boring...akak akn post entri bile ase nak wat tu pun kene tgok entri pe nak wat..kang beriye2 kite wat pun x sape tgok sgt..so x perlu la gtaw sgt pe kite wat kt blog..(tu pndgn aq je k, pndgn org len x taw)

B) Layan lagu Indon ke Omputih?
emmm.....dua2 layan tgok mane yg best la kan

C) Coklat mana popular? Cadbury ke Forrero? mana suka makan?
akk bukan penggemar coklat sebenarnya...(pelikkan klu pmpn bkn penggemar) tapi akk mkn jugak klu da ade depan mata....dua2 akk mkn tpi cadbury la selalu, ferrero mahal sgt..x mmpu..hahaha...lagi satu akk terpaksa mkn dan suke juga sbb BF akk suke giler coklat syg~~

D) Nickname yg Bf/Gf beri, nama manja?
ala malulah nk ckp..hahaha..ok2..BF akk kebiasaannya panggil akk 'syg' @ 'yang' lebih mudah...tpi kadang dy pggil jugak 'manja' sbb katanya akk ni manja dgn dy

E) Berikan 4 fakta tentang diri sendiri?
    1- semestinya seorang yg kuat bercakap (blh dapat anugerah membebel)
    2- nampak sombong kalau korg x kenal sape aq tapi bila da knl kowg akn tahu sapa IRMA sebenarnya
    3- sgt suka makan tapi badan maintain slim
    4- ramai kawan laki sbb laki sempoi, kurang kawan pmpn sbb ade yg kuat emosi..tpi hakikatnya sume jenis   
        aq berkawan x kire dy 'terbalik' jantina pun..hehehe

F) Jika ada 50 sen nak watpe?
menabung la....kan amalan mulia...kah3

G) Siapakah 4 orang yg paling syg? (golongan)
    1- Ibu bapa (ABDUL WAHID & KHUZAIMAH)
    2- Teman Istimewa (FIKRY AB RAHIM)
    3- Sahabat Baik ( AIMAN, JIRAH, SAUD, ZABA & ADILLA)
    4- Kawan-kawan ( SUME KAWAN YG ADE)

H) Tag kawan yang saya adore blog dy

Syafiq rosli owner contest kacamata ( bz skrg cri pemenang)
Tya yg suke berguling-guling mcm tenggiling
Cik ten10 yg sedang belajar di jepun (kagum)
dilla adilaa yg juga owner contest candid (sdg bz juga)


bg yg kene tag, korg wat je entri pape pun...asalkan korg jawab soklan tuh...=))

4 comments:

KaLeD diDi said...

da jawab ~
http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/dapat-award.html

Syafiq Rosli said...

hehe thank 4 the tag

Cik TeN10 said...

wah!! terhanrunya!..btw thanks ya..baru je bca balik komen2 lma...kt umah jrg on9...(",)

Irma A.Wahid said...

cik ten10: heheh,,jawab taw~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...