FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 15, 2011

ohh..SABTU yang boring

nak g tgok wayang je asenye..citer KHURAFAT da kuar kan..cm best je...duk bilik hostel ni otk da tepu la..(padahal de asignment ni)....hishh..cne nak hlg ase pemalas dlm diri ni..hahahah


p/s: sje nk post entri yg short menandakan aq da xde ape g nak wat dah ni..kui2

2 comments:

ara said...

ahaha.
=]
best laa tgk wayang.
waa~

Irma A.Wahid said...

tpi berbelah bagi nk p tgok ke dak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...