FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 5, 2011

GIVEAWAY E.D.Y :: AWAK BUSUK!!!!!!

Another GA maa....dari blog THE BEAUTY IN UGLY 
x kesah sape pun blh join...tapi tuk kaum ADAM digalakkan

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

tag kepada 
aiman si teruna
zaza si dara


5 comments:

Eazy Izzuddin said...

kaum adam tu digalakn hehe

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

MiSzy DiaN said...

tq sb sudi gak join yaa..hehe

Irma A.Wahid said...

izzudin: awak pun blh klu nak....x semestinye org yg bernama adam je...hahah

e.d.y : i suke join ni..sbb tu x segan silu je terjah blog u

miszy dian: suke sgt klu disuruh join ni dian~~

nurzakiahothman said...

giveaway ini gimana pula irma oiii??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...