FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 6, 2011

" KELAKAR Ke??? "


sememangnya aq mmg gemar menyertai contest sebegini...bukan sbb nk glamor hahaha tapi sbb best la join bnda nih...sekali gus ley knl kn dgn blogger yg len...
contest dy sng je...cume letak je gmbr yg korg rase 'kelakar' den citer sikit tntg gmbr tuh...klu berminat nk join sila pegi ke laman ini 'eyBizz' tuk maklumat lnjut....blog dy sgt simple n nice..suke giler~~~
sgt suke tgok kaler putih..suci je...blog dy ni pun sgt suci....bersih dri sebarang benda2 yg serabut dkt blog..sng fhm~~hehehe...best2..


ni gmbr yg saya taruhkan...

ya allah....(mengucap panjang) sumpah buruk muka aq....hahahaha...saje je wat muke cmni..hahaha...da penat control ayu, comel bile bgmbr so aq gn bf aq bedal muke pling hodoh pernah ade..haha..xtaw la klakar ke x..tpi bg aq pas tgok gmbr ni je after di snap, aq pecah perut tgok muke aq cm org giler x cukup sifat..kah3

tag kamu::


7 comments:

Syafiq Rosli said...

ahak..kelakar ler..all da best

Irma A.Wahid said...

buruk kan~~~hahahah

bizzonline said...

haha..klako ler dik...
tgk je trs gelak.
ilang stress kejap
ekekeke

gud luck ye
n slm kenal

Irma A.Wahid said...

bizzonline:: hahahaha...saye tgok skli lagi pun x tahan nk gelak g..hahahah

Blogger Berkaca Mata said...

so sorry,, xleh ambek tag sbb x dek gambar klaka... huhuhhu

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

wahh all de best dear...sy dah carik2..gmbar2 klaka tapi tak jumpe..adeyy camane ye...huhu

Irma A.Wahid said...

bdak kacamata: xpe2 klu cmtuh...cube yg len

cucutokaji: aiyoo..xde ka?? xpa2~~~hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...