FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 29, 2011

Bangga jadi ex-student uitm melaka

salam satu malaysia

hari ni dapat photo tag dri seorang member dekat fb tentang kejayaan ART & DESIGN di Uitm Melaka..tempat aq belajar time diploma dulu...kenapa aq bangga jadi ex-student kt sane? sbb kitorg banyak wat event & mostly akan masuk paper..mungkin sbb lecturer kitorg kenal dgn bbrp press kot...ade je bbrp article before ni yg menunjukkan bukti kejayaan kami tpi tak dapat la nk show sbb article tu da xde...

so ini article yg bru aq perolehi..




article ni ditulis selepas DIPLOMA SHOW kitorg dekat GALERI RAKYAT di MELAKA...sume department (GRAPHIC, FINE & ART PHOTOGRAPHY) pamerkan hasil kerja final year kitorg kat citu..majlis dirasmikan oleh TYT MELAKA (macam sultan cuma bukan guna title sultan)


p/s: popular sekejap~~hehehe

6 comments:

Gen2Merah said...

awak ke tu? comelnya gambar dulu2.. hehe

Nour Akmal said...

wah..best nye...=)

Irma A.Wahid said...

gen 2 merah: yelah saye la tuh..hihihihih

nour akmal: hehee..mmg best woo

zOeY zAu YaH said...

cam budak je dalam gamba tu haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mesti menjadi kenangan yg terindah bukan?
take care.

Irma A.Wahid said...

zoey zau yah:: hahaha..comel katanya~~~

fifiey:: sgt terindah sis~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...