FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 16, 2011

shopping terapi kegembiraan, kan!!!

kelmarin shopping....semalam shopping...hari ni pun shopping (BF aq lah)...pendek kata 2 mgu ni ade je duit nk shopping ni knp?? heheh...terima kasih kepada FIKRY RAHIM sbb dia lah punca keperluan aq tu diadakan...klu x dia yg tukang bayar takdelah sume tuh...dari baju, seluar, kasut, komik, makan, minum n sume lah dia yg kuakan bajet...agaknya tuk aq je tah bpe ratus dia da habis....(dear, thanx taw~~~)

memandangkan BF aq pun kaki shopping, tu yg sonok tu kua gn dia bile time ade duit...heheh..ckp je nak ape insyaallah dapat....(syg dia sgt)...so setakat ni, cukup dululah syg blaja org...nanti gaji org da dapat org blaja syg...(cakap cmni kompom dia baca ke?) hahahah...

p/s: shopping time berduit mmg sume nak capai..ye x??? kih3

4 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

amik je name yg de dpn mate..haha

Irma A.Wahid said...

ape wak??? name ape?? ke awk slh eja mane jadi name?? heheh..x fhm2..kompius

ara said...

shopping tu best..
ahaha
=]

Irma A.Wahid said...

ara: sgt best...awwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...