FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 11, 2011

Cik SURAYA...kamu dapat AWARD lagi~~

Miz Irma kt sni dgn berbesar hati nak bg kat Cik Sue AWARD lgi...(dapat cik sue kumpul award g)
knp saya nk bg award ni sbb nya.....bile bukak je blog kamu, bukan men suke lagi saya tgok header kamu...cm nk gigit je (gula2)...so harap sudi terima AWARD Miz Irma yg x seberapa ni...



so pada yang nk tgok blog yg aq cakapkan tu (manis cam gula2) singgah la CIKGU SURAYA
kalau x caye tgok la~~~~sekian
 tapi kan Cik Sue, kamu kene jawab trivia ni dulu...hehehe

a) Ape pendapat kamu tentang blog Irma A.Wahid?
b) Bagi cadangan atau kritikan membina tuk blog Irma A.Wahid?

6 comments:

Suraya said...

ilike~
haha...dah la trikh post yg cantik, 11.01.11
hihi...ok2..thnx taw..nanti sue jawab ea...sue pun duk langsaikan hutang award ni..bnyk dapat award, smpai kena tngguh huhu...ape2 pun, trimas cik cantik mains! ;)

Irma A.Wahid said...

heheheh...ok2..tawu2 sue da bnyk sgt dapat awrd ni...lucky gul..hihih

Suraya said...

http://surayaartis.blogspot.com/2011/01/award-yang-masih-panas2-lagi.html
tp disebabkn special, sue dah uat..hehe

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

MiSzy DiaN said...

tag tag tag...
http://miszydian.blogspot.com/2011/01/baru-aku-perasan-aku-kena-taghahaha.html

Cik Suraya said...

hi dear! remember me??? rindu zaman kite mesra2 komen n tag dlu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...