FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 12, 2011

Layout FACEBOOK baru sekarang!!

haaaa....ni mak nak gtaw yang mak malas sgt dgr lecture kt kelas td...(eh asal aq cam mak n_ _h ni) hahah..mana taknya, wowowo mengantuk sungguh dgr lecture td...(subjek printing)...dah tu kemain lama g nk abes kelas (padahal 2 jam je) uii lama tuh...so kawan-kawan aq yg budiman ni termasuk aq telah on9 dlm kelas...nak elak ngntuk...kitorg ade layout FB baru..baru je tawu td...


korang nak tgok layout FB baru tuh..best punye..xyah pakai computer or lappy korg...meh nengok meh~~




simple je kan layout baru dia...hahahaha...ni la namanya xde keje dalam kelas..lecturer tgh mengajar kt depan kami student main kt blkg...hahah...tapi smbil2 tu dgr k lecture dia even main2 pun..ade gak note yg kami catit...haa...



p/s: WARNING!! DON'T TRY THIS AT YOUR CLASS....(sekali sekala xpe) kah3 =D

10 comments:

Hanis MY said...

haha lawak la comel betull salam kenal dan salam folo...kalau sudi folo la balik eh...

Diya Edhayaa said...

hoho.. smart gile fb gtu.. klasik ouh..
mse skola rajen .. tp bkn bntuk fb la.. xknal ag taim uh.. hehe..
join GA jom..~

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/01/sakinhani-giveaway.html

E.d.Y said...

haha...pengaruh fb sngt kuat ni

Hanis MY said...

haluu time kasih hehe, akak kat jepun dah dua tahun 2 bulan... ha ah dgn husband je belum ada anak lagi..

Irma A.Wahid said...

hanis: salam kenal ~~~

diya: hahahah...time sekolah dlu pun slalu men note2 pas cmni...tpi tu pun dlu style len la...xcm skrg..advance

e.d.y: ngeh3...sgt kuat..sbb tu patot je tutup FB tu..xde pun kite blh on9 pe...cm yg kt ats tuh..haha

nurzakiahothman said...

ape la korang nie..mmg kpala masuk semut.hahaaa..pagi2 dh wat org ktwa..bgus utk kshtan.

BlueSandal said...

wahahahhahahhahahhahhahah
aku hny mmpu gelak..

Irma A.Wahid said...

za: hahahah...budak tgh otak giler inilah jadinye yg~~

jira: gelak2...hahahahah

ara said...

ngah.ngah.ngah.
ara un penah buat mcm nie.
agaga..
abes satu buku ouh.
then buku uh buang.
hohoho.

Irma A.Wahid said...

ara: hahaha....akak bosan sgt ni...tu yg giler gn kwan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...