FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 17, 2011

Aku buat kecoh kt FB skrg!!

hahahahaha...jahatnya aq pagi nih...kemalasan aq tuk pegi kelas sok telah menyebabkan aq mem'post'kan status mengatakan "kelas xde sok" maka dgn itu berbondong2 pertanyaan la aq dapat dri kengkawan aq...pastu aq still post g status kata "siyes, kelas xde"...hahaha...smpi ade yg cek ke laman web uitm tuk pastikan betul ke xde kelas..hahahah..gigih weh korg cri..mmg pelajar cemerlang...sorry la guys, aq da weng mlm ni sbb tu saje je wat gempak..ngahhahahah


p/s: mengenakan org nombor satu aq ni..hahah..(bergurauuuu)

5 comments:

ADfeez said...

hahah that means u ada pengaruh yg kuat :P

✰ ✰ luahanRASA.CITARASA.siPEMILIK.bLoG✰ ✰ said...

nice =)

MiSzy DiaN said...

wahahahhahaaaa..
jahatnya ko..hehehe

ara said...

hahahah..
tade keje..
aishh..

Irma A.Wahid said...

adfeez: hahaha...pengaruh yg kuat~~ i loike~~

luahanRASA (wow nama u pnjg): sgt nice~~tpi nakal

dian: hahahaha...sememangnya aq bukan jahat tapi nakal jew~~

ara: mmg tgh xde kje yg~~~heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...