FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 20, 2011

Kedatangan Ibu Mertuaku~~kih3

ehem2....barusan ibu mertuaku datang...
iya dong...(eh pahal aq da tukar bahasa ni)
ehem2..(btulkan tekak)
ok2...testing2~~~~

assalamualaikum~~~~(jawab jgn x jawab)
hehehehe....hari ni aq di rumah...saje je balik kejap sbb hari ni kn kelas xde..cuti raya (raya korg la)..so balik la jap..duk uitm pun xde ape da eh..sume g batu caves tuk smbut weh...hahaha...

hari ni mak BF aq dtg...kata BF aq tdi kata nk dtg sdri tpi rupenye mak dia sje je xnk gtaw yg dia nk dtg rumah (konon suprise)...ceh...lama da dowg x dtg uma (paling last raya tahun lepas)...sembang2 la mak bpk aq dgn mak bpk dia...mcm2 crite depa share haa..mak BF aq klu da sembang kemain meriah..mak aq lak tukang gelak je..same membebel pun iye..hahah

bygkan mak aq bile gelak je hilang lah mata (mata sepet)..hahahah...ade ke patot mak BF aq gelarkan mak aq nyonya sbb mak aq cm cina ket (xde keturunan cina pun)...aq lak amoi...(haa setanding dgn aq gelaran tu)..hahahaha perasan siot...pastu blh lak mak BF aq kate .....


mak BF: "dtg ni ada hajat..nk meminang si amoi ni ha"
irma : (tercengang) hahahaha (buat2 je)
mak GF: "hahahahaha"...(mampu gelak je)
BF irma: "taklah..nak meminang si mak"
irma: lagilah aq gelak....hahahahahah

eh ok la..aq x nk ckp pnjg2 sbb nnti korg bosan..sje je tulis2 kt sni...boring2...ok guys...daaaa...jumpe lagi u alllss


p/s: insyaallah...if ada jodoh jadilah weh~~~doa2kan...

10 comments:

MiSzy DiaN said...

peeewittt...
mak mentua datang umah tue..hihi..
huwaaaaaa...
tgk ko ckp sal mak mentua ni aku dah windu nak balik umah mak mentua aku taw..huhu

Irma A.Wahid said...

hahahahah.....jom2 p ajak bf ko g uma mak mertua ko skrg...hahahahahah

ADfeez said...

imagine :
mak bF ngan mak GF duduk selimpuh.. anak dara kt blkg maknya skit.. smbil tunduk pandang lantai.. tangan main pusing2 kt lantai...
BF jauh skit dok usha GF...
haha.. mcm drama itam putih.. eekekek :P

Irma A.Wahid said...

adfeez: ngahahahahah.....klakar la asenye....da cam cite bujang lapuk la pulak...xmo2~~~ ni tv kaler la skrg..heheh

MiSzy DiaN said...

dia balik labuan ari sabtu la..huhu..esok aku pula p tempat lain..mana dapat..huhu kena tunggu time cuti yg lain nanti la mcm nie taw..

alyaaboolat said...

wahh!!da x lame nampaknye tuh..eheee

eqbalzack said...

pergghhh...tahniah2! kena rajin belajar masak ni...hehe

Irma A.Wahid said...

dian: alo ciannya....xpe2..ko tgu jela kepulangan dia k....

alyaa: aiyaaa....x faham2!! hahaha (sengaja)

abg eqbal: pandai dah bang~~~kih3

Irma A.Wahid said...

dian: alo ciannya....xpe2..ko tgu jela kepulangan dia k....

alyaa: aiyaaa....x faham2!! hahaha (sengaja)

abg eqbal: pandai dah bang~~~kih3

ara said...

fuh..
mak mertua..
=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...