FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 7, 2011

GAME guitar hero...best ke?

best weh!!!! sumpah...hahaha
aq ni bukan la penggemar game sgt tpi bile lyn game ni perghh lupe segala
sbb game ni xde la smpi aq pning pala (cam perang2 ke, tembak2 ke)
mmg layan sbb sambil men smbil dgr lagu...tpi aq men pakai pc je dlu
skrg da x men sbb pc aq rosak, gune lappy je mana muat nk tampung berat dy (kapasiti)


skrg ni bile aq kua je gn bf aq kedai wajib kene pegi  GAME & BUKU (komik)
nak tawu knp?? satunye dy sgtlah gemor bermain game...membaca pun jgn cakaplah
so td telah aq  pow dy satu komik la...dgn aq2 terbabit same dgn minatnye...
nak wat cne ye x, da bf suke bnda tu jadi respect la ape dy mnt

pernah satu hari aq main PES 2011..x ke giler aq nk men...mmg best men game tapi aq x pernah lyn sgt
da ritu aq main, pergh aq mng kot..x pernah2 1st time men aq mng..hahahah

tapi ni skrg aq nk lagi men guitar hero tu..klu dapat men sekali dgn pegang guitar dy mesti syiok

p/s: tgh pujuk bf suh beli guitar hero..haha...

3 comments:

Zara Hannan said...

bestnyer ada boyfie kan~ huk3. dpat share minat. :) happy or both of u dear.. :)

Follow u okie. :)

MiSzy DiaN said...

suka main nie tp masa sem2 laa..
hahaha..
skrg dah pencen main game mcm nie..

ada tag utk kamu..
http://miszydian.blogspot.com/2011/01/award-youre-cool-like-snow.html

lagi satu..
kamu Queen yang Comel dalam bloglist saya..hehe

Irma A.Wahid said...

zara hannan: kebetulan je~~ dy sgt minat game...so secara x lgsung saye pun jdi mnt~~ thx folo me~~

dian: tag??? wah kene tgok ni~~~ thanx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...