FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 6, 2011

seminggu di UiTM Shah Alam

APE KES???
 haa.....aq boring la nmpk gayanya ni....bru je smgu dekat kampus da boring...
1st week kompom2 x blaja sgt..(tpi da de short asignment)
dlm mgu ni je aq x pegi bbrp kelas...hahahaha....dgn alasan yg pelbagai...

1) pegi bli laptop baru (tu la dpt on9 skng) setelah pc rosak...
2) teman member g wat rayuan duk kolej...(padahal kejap je kot)
3) sbb terlmbt nk g kelas, lect da msuk...(padahal lect ok je msuk lmbt pun)
4) tukar group kelas sbb x suke dgn lect tu..(garang n kerek nk mmpus)

hahahah...alasan len x perlu diberitahu sebab anda sume tawu...PEMALAS...hahahaha

p/s: jgn malas sgt lah irma...da sem 4 weh..blajo rerajin...ingat tuh!!! 
kata hati: huh,,,x yah la weh...hahahah

4 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

haha..steady and cool ! kte pon xmasuk kelas lagi. jadual lambat keluar. :D. hehe..

alah..sape je la yang rajin gi kelas. kalau x sebab nak berjaya. tak de maknnaya nak gi kelas. haha

hehe.tak pe tak pe. akk xpernah jumpa kte kot tu pasal tak berapa kenal. hehe

Irma A.Wahid said...

hahahaha.....xyah g kelas...duniawi je tu

MiSzy DiaN said...

ehh
dah masuk ipta ke??
hehe..
umo brapa erk??
^.^

Irma A.Wahid said...

sudah seminggu ~~~
umo cube cik dian teka?? hehehe..agak2 berapa...klu ditengok kan dri saya belajar dip ke degree..so bape agak2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...