FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 16, 2011

Minat baru saya adalah...........

MEMBACA KOMIK!!!

alah mungkin bg korang da bese..especially dak laki mmg suke komik (kot) tapi bg aq, ini adalah minat baru disamping minat main game jgak (guitar hero)..sume terpengaruh dgn rakan-rakan seperjuangan yang kebanyakan mmg lelaki time blaja diploma dulu...duk melepak kt studio ape lagi bukak pc n main game tu bersama teman yg tawu shj main (lelaki jelah) ......termasuk BF sdri yg menggalakkan aq ni turut bermain game..(PES 2011)..perghh....melampau aq nih..hahaha

kata BF, 1 day bila ada rumah sdri nak pnuhkan rumah kitorg dgn komik ataupun bahan bacaan ape shja pun x kira majalah ke, komik ke, ape2 jelah...and 1 thing bnda penting GAME...PS3 da ade & Xbox kaming sun (coming soon)..huhuhuh

9 comments:

nelly said...

hehe .
nelly minat sekarang baca novel

=)

Irma A.Wahid said...

novel pun baca jugak...dulu suka novel la...skrg campur komik lak..hehe

nelly said...

haha

minat leh berubah kan ?
hehe

nelly tag kamu ya : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/01/giveaway-pertama-blog-sembang-hari-hari.html

tamat ari ni
=)

zool said...

komik apa baca tu?? Kreko ke?

Irma A.Wahid said...

nelly: baik..thanx tag

zool: setakat ni baca komik yg ala2 jiwang la..yela kan gul x lari punye jiwang2 nih..cam karya BEN koleksi gempak starz tuh..

nelly said...

maceh . . .

=)

teruskan baca komik .
nely pun nak cuba juga nnti .
hehe

Irma A.Wahid said...

cuba jgn x cuba...heheh...best2

ayanuts said...

baca komik blh release tension..he.he..

Irma A.Wahid said...

ayanuts: betul tuh....membaca amalan mulia even ia komik semata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...