FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 5, 2011

"contest saat pertama bersama si cinta hati".


ok this is more contest yg wat aq nak join lagi after aq menyepi sekian kali....
cik + applelicious + saya nk sertakan gmbr yg x sgt romantik sbb da bnyk sgt gmbr yg romantik..(
x semestinya kene romantik kan) heheh

orite..this is our love story...ngeh2..start couple pada 1 JAN 2009 so till now sdah 2 tahun bersama suka dan duka..cewah..(tarikh ni x hengat jugak melampau la sayakan)
1st date???? emmm...dkt MID VALLEY...official date after kapel maa...before tu fren date lu kt TIMES SQUARE..(blum kapel g)
so nak tawu ape kami mkn??? time kt TS tu patotnye 1st date b4 nk knl kene la bawak mkn tmpt best2 kan..(yela, nak amek hati konon) tpi ni x...kitorg smpi x taw nk mkn ktne (padahal TS tu besar je) kitorg g mamak kt luar TS den mkn megi goreng sorg sepinggan...(boleh x?)
den x habes lak tu dua2...yg sowg (laki) kata perut mual la, yg sowg (pmpn) kate da knyg la...
hahahaha..kemain malu g nk abeskan...so dri situ dy stat jtuh cinta kot kt sye sbb dlm pikiran dy, bkn sng nk ajak pmpn mkn tmpt pling simple sekali tuk 1st date n pmpn tu x bnyk songeh lak tu (sayalah)..hahaha

tagline : " FIKMELUV ITU PASTI ADA DALAM HATI "

tag member tercinta
zaza comel
ira cute

P/S: berkorban apa sahaja..jasad atau pun nyawa...(sanggup ke?)




9 comments:

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa, :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta yea.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,please inform wawa segera.wiii~

MiSzy DiaN said...

tq sb tag..
alaa segan la nak join contest nie..hahahaha..
sah single mingle pn nie..ehehe

Irma A.Wahid said...

++ applelicious ++ :: ur welcome~~ok i will...

miszy dian:: single ka??? aiyooo..mana taw

MiSzy DiaN said...

irma..
ada tag utk kmu..
hehehe

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/my-1st-giveaway-hanya-untuk-kamu.html

alyaaboolat said...

alaa besh nye contest ni..tp xdop bf r nk join...hehe

kata kila said...

comell je ;)

Ati Masrif said...

mula2..malu2..

manisnye kenangan tu yer ^_^

Irma A.Wahid said...

miszydian: baik..nak tgok jap ape yg di tag

alyaa: alolo..xpe2...1 day x yah masuk contest k, trus kawen...(jmput taw)

kila: saya je~~~ comel..ahakz

ati masrif: sgt manis like cotton candy

iRa~" said...

irma..
sorry busy la dear..hee
still on lg ke ni?hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...