FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 26, 2011

Love GRAPHIC!!!

salam satu malaysia....

hai guys...aq bru je abes design satu keje simple tuk subjek printing aq sok...patot kene anta esok buat la awal2, tpi ni tak...aq bru je wat td n ni bru siap..(03:05 am)...tugas aq kene wat cover memo pad..setiap sorg kene design satu memo pad ikut department masing2...pastu nnti kitorg ade pluang tuk adakan memo pad tu dlm 250 copies..bnykkn...haaa..tapi size A6 je..kecik je...

so setelah aq mencurah idea, ni la dpt..aq suke main dgn warna...setiap design aq mesti colourful..so inilah jdik...biasa je kot..korg gy kt luar sane mane yg terror tu mesti kata aq punye work bese2 je kan..hehe..sje nk share ape aq wat kt korg...nilah hasilnya..

7 comments:

aleen aiden said...

serius semat!hu3

ricovines said...

like a rainbow.......haha

Irma A.Wahid said...

aleen:: yeayy toche2..hehe

aiman:: represent my life bro~~

SyedGraphiX said...

waa. nice colour la.. ;)

SG singgah dari SB smbil follo ea

Pembawa_Wacana said...

lawa...memang lawa...

anamizu said...

perhhh cun!! ngee~~

recent post : |korek biji mata???|

Irma A.Wahid said...

syed:: ok2...kite folo dy blik...thanx atas pujian

wacana:: thanx bro~~

anamizu:: cun ker?? kih3..malu je~~bese je bro~~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...