FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Jan 10, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

thanx to pijah sbb tag saya....da bnyk contest cuba tapi belum rezeki kan so x mng la..xpe2 asal mencuba..bukan nak menang sgt pun cuma nak tmbh kenalan blog kan..hehe
so i will join this contest disebabkan tag dari pijah yg noty ni


syarat-syarat penyertaan ::

  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri diPelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggal kan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

tag kawan blogger saya

zaza yg punya blog hitam polka dot menawan
syamiza hadi punye blog yang bnyk kombinasi warna
cikgu suraya yang ade blog sgt sweet cm gula2 header nya
eppy dolly ash yg ade bunga2 berterbangan dekat blog dy yg pinky
ey bizz salah satu blog kegemaran saya (simple n nice giler)



18 comments:

s h i d a t said...

ting tang ting tang

Nur Syamiza Hadi said...

thanks tag mija! :)

NotY taPi SkemA said...

pijah yang noty??
llallalalalala...

bizzonline said...

haha...tag hakak plak ye..
ok2..akan terlaksana nnt

Irma A.Wahid said...

shidat: ape yg ting tang tu

mija: same dear~~~

pijah: hahahaha..noty

bizonline: blog akk cntikk

acul said...

gud luckyer kamu :)

Irma A.Wahid said...

acul: maseh awk~~

acul said...

yg join sume blog comel2.. huhuhu.. x reti a wat blog comel nie... kalo kemas reti a

Irma A.Wahid said...

aucl: kan de segmen tuk blog kemas tu...so ape slhnye..kemaskan blog masing2 jom~~~

nurzakiahothman said...

ala,,blog za x la kemas mane.
malu plak nk join..segan owhh!!
haha,neway,sy sahut cabaran itu..!!

erinn kechiik said...

hai gud lucks. nice blog.

Irma A.Wahid said...

za: sahut jugak~~

erin: tq dear~~

myravea said...

Good luck :)

Irma A.Wahid said...

myravea: thnx kamu~~

Noor Faezah Mazli said...

gud lux!!!

Wawa Ashihara said...
This comment has been removed by the author.
Wawa Ashihara said...

tengs tag me!!

u also d tag gak ^^

http://ballonkecot.blogspot.com/2011/02/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

hyena said...

blog walking. do visit me aikajuna4eva.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...