FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 16, 2011

Design Header TUK Adylia Qarissa....

header baru awak

(nak kenal dia pegi blog dia)
header awak telah pun siap
macam beselah saya pasti akan main dengan color design
sebab saya sukakan keceriaan

tengok jelah header sendiri
klu ade kaler lain memang saya nak letak je lagi
HOPE awk suke
dan lepas ni boleh trus upload kan
dan saya nak bg cdgn sikit
ape kata awk tukar blog background
cari yg ceria but simple
cadangan SAHAJA

enjoy your new header
=)

hehehe...

1 comment:

Adylia Qarissa said...

yahooo...dah dapat... :)
cantik!!...
memang ceria...tenkiu yea...
nak amek masa jugak nie nak ubah background...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...