FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 12, 2011

Design Header TUK rinie...

new header buat awak
(nak tawu siapa gadis ini, klik nama dia tu ok)
header awak da siap
nape akak pilih gmbar mata awak?
sebab mata awak cantik dan bulat
ha korang jgn tengok lelame sgt
nnti tak boleh bawak tido ke malam
~~~angau~~~
hehehe

hope adek suke taw~~~~~~akak suke main dgn kaler la
sbb itu melambangkan KECERIAAN kite

enjoy your new HEADER syg

11 comments:

r3n33 said...

cantekkkkkkkkkkkkk.... tq akak... sy pown ske colour... !!! luv akak...!!

Irma A.Wahid said...

alololo..jgn melompat kegembiraan sgt la~~nnti jatuh...suke ea~~~~~

Adylia Qarissa said...

cantiknyaaaaa!!! jeles....nak jugak..nak jugak..nak jugak.. ;p

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

nak ke???? heheheh...

Qalif Syuhada said...

pandai ekk design. nice lahhh.

ikhlas dari si budak tangan bengkok. ;))

Irma A.Wahid said...

Qalif Syuhada:

sebab saya kan student gRAFIK..so kene lah pndai design~~hehe..by d way thxx aww~~~

Adylia Qarissa said...

hikhikhik..nak laaa... :)
senyum sipu sipu sambil tutup mulut..tutup mata..kemaluan..opsss...maluuuu :D

Irma A.Wahid said...

klu nak bg la detail ape je yg nak ne ader kt header awak~~~

Adylia Qarissa said...

nak macam header asal gak..gabung gambar kita jer..sebab kat header asal gambar kengkawan..pastu nak tag nama 'DKNA ABZA'..nanti balik rumah kita add fb :D

ara rara said...

omg! header sis fik sangat lawa (: nice header. pembaharuan yang terbaik <3

Irma A.Wahid said...

ara rara:

thanx ara~~~~=)..jgn puji lebih sgt la yg~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...