FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 22, 2011

THANX LYANA MAHAT~~~~

salam ramadan

thanx taw LYANA MAHAT
sbb sudi buatkan kad raya cute cmni
jgn marah sbb i ade dua
nak camni g mintak kat dia
hehehe

suke header awak
kalerpul cam header saya gak
HEHEHE


8 comments:

EnciK AxixOu said...

comel ny..jeles sy..huhu

spywriter said...

olololo~~~~sweet nyerrr datin ni~~~hihih...
most welcome... ^_^

Irma A.Wahid said...

EnciK AxixOu:

nak g mntak kat dia~~~mesti dia wat on the spot~~~=)

Irma A.Wahid said...

spywriter :

ololo~~~sweet kan i~~~hehehehe...

Adylia Qarissa said...

wah...datin..pasti raya nanti mengelip ngelip :D

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

hahaha..ape yg ngelip2?? baju pun xde labuci lah ea~~~

tya said...

tya nye tak dok . nak jugak . hahaha

Irma A.Wahid said...

tya:

mntak kat lyana tuh~~g blog dia~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...