FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 16, 2011

you're de lucky one my dearest follower

AWARD
bermurah hati nak hadiahkan ini kepada mereka berdua
(harap dapat paste award ni da letak di sidebar, x mahu xpe, saje nak bg sbg pghargaan)

1) Nur Izatul - im renee


2) Adylia Qarissa - dkna abza


sebab ape?
sebab dorang ni percaya akan keupayaan saya men'design' HEADER tuk dorg

itu sahaja entry untuk petang yang mulia ini
salam ramadan dan selamat berbuka puasa
=)


7 comments:

Adylia Qarissa said...

wah!! adapat award...nak jalan atas kapet merah.. hihihihiiiiiiiii

si cantik sally said...

haha..nak jugak award uh..hahaha..boley dak???saye follow sini..eeh?u dekat jek kot?shah alam erk...dok port klang leh la jalan2 hehe...>_< kalo nak buat kan t tggal jejak kat kotak komen yekkk

Irma A.Wahid said...

Adylia Qarissa:

berangan jalan atas karpet ala grammy ye HAHAHAH

Irma A.Wahid said...

si cantik sally:

NAK AWARD JUGAK>>> hehehe..of cos u can~~nnti saya tag awk~~~

si cantik sally said...

thanks la sudi bagi award heheheh...

r3n33 said...

WAHHHHHHHhhhh... tq2... nk letak kat blog ok... naty akak tgok yer... :)

r3n33 said...

tq kak... huhuhuhu nk letak kat side bar... nty akak tgokkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...