FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 18, 2011

PETAI GERGASI


SEDAP KE AGAK2?
hahaha...
bape bulan aku kene makan petai ni kalau dah camni gaya besornye
HAHAHAHA

muke pakcik kat atas tu cam x larat je gaya nak membawaknye
kih2
berat x pakcik??
=))

pastu kentut korang pun kemain BUSUK lagi kannnn..setahun baru hilang bau..HAHAHA

8 comments:

cik dot said...

sdp nie klau wat sambal udang petai. haha. btw nice header r. cute. colourful ^^~

Irma A.Wahid said...

cik dot:

ahahaha..sedap klu kecik je..besor sgt tah2 lagi pahit~~~thx kata heade saye cute~~=)

✿cik tempe✿ said...

perrggh memang terbaik.baru syok makan petai.kihkih :)

Irma A.Wahid said...

cik tempe:

suke makan ke>>>> besarrrnye~~~

si cantik sally said...

haha..puas kalo dapat makan lagi byk khasiat kan kan besooo..gile.busyuk mmg lagi kuat!!

Irma A.Wahid said...

si cantik sally:

bnyk khasiat tapi mesti lagi pahit..HAHAHAHA....pastu nak kentut pun sah sekampung da bau~~~

kayrul-shah said...

kalau dah sebesar nie petainya, mau bau pekung giler toilet nanti..hehehhe

Irma A.Wahid said...

kayrul-shah:

HAHAHAHAHA...kan..kan...
busuk ya amat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...