FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 22, 2011

korang dah tengok FINAL DESTINATION 5?

SALAM RAMADAN

puasa tak?
ohh aku tentulah puasa
dengan gembiranya aku mengaku yang aku belum ponteng puasa lagi
YEAYYY

semalam aku pergi tengok FINAL DESTINATION 5



nak tawu tak, movie ni one of the my FAVOURITE MOVIE taw
why?
sebab bergenre seram ade ala2 psycho, campur action, eh mcm2 mix genre la
yang pasti aku suke kan movie ni sebab ade bunuh2 hahahaha

haaaaa..korang jgn pikir lain lak
ade sesetengah orang x blh tengok citer cenggini
kang ade yang tak lalu makan la sbb teringat scene yang terpotong badan la, darah la, mata tercocok la
kannnnn!!!!

tengok kat PAVI

tapi aku tak!!
filem2 camni la yg aq cari bile ditayangkan kat wayang

pendek kata ape je cerita SERAM, PSYCHO, BUNUH, ACTION, THRILL...mmg aku suker gilerr
kebetulan pula memang da lama tunggu citer ni
so ajak la insan tersayang pegi tengok
cik abg pun sekepala klu bab2 camni
(sebenarnye dia nak tengok CAPTAIN AMERICA disebabkan aku yang belanja wayang so dia kene ikut cakap aku)
HAHAHAHAHAHAH

Dalam wayang sempat lagik

Buah hati saya - FIK

6 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

tak ssgup rasanya nk tgk cite ni,.huhuhu

Irma A.Wahid said...

NURUL AINI NORAZMAN:

hehehe...mesti nanti x lalu makan erk~~

EnciK AxixOu said...

tengok dh . mmg yg neh lain dr yg lain r..

Irma A.Wahid said...

EnciK AxixOu:

ha kan~~~rasenye ni dah last season la..xde g kot pasni

tya said...

kawan tya ckp ta best sgt yang ni . confuse na tgk ke tak :D belanje tya :D

Irma A.Wahid said...

tya:

agak kureng best la klu nk compare to previous rite~~tpi not bad la~~~
ape ?? belanja???? ulppp...tlan air liur jappp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...