FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 3, 2011

THANX blogger CIKKIYYA

salam satu malaysia & salam RAMADHAN
hehehehehehehe
hamboi..menyeringai siap ha

ni ha tadi g jalan2 kat blog member
dia bagi credit kat i la sbb i selalu wat pitstop kat blog dia
hahaha...CIKKIYA nama diberi..(nama baru tuk anak sedara dia-dikomersialkan katanye) hehehe
ade ke kata kite 1 of the peng'komen' dia yg gojes??
mak x gojes mana la nak~~~hahaha
by de way za, thanxxxxxxxx sangat sbb buat COMPLIMENT camtu
sbb za pun 1 of the gojes gul in our list fren maaaa

korang nak kenal dia, jalan2 kat blog dia, silalah pijak kesan tapak ni (link lah)


3 comments:

nurzakiahothman said...

thenks.i entry khas utk za jew.hehe

Irma A.Wahid said...

special taw~~~~

BlueSandal said...

dey thambey hahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...