FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 10, 2011

JOM KONGSI CERITA: LELAKI KE PEREMPUAN SUKAR UCAPKAN MAAF??

SALAM RAMADHAN

JOM berkongsi cerita korang
agak2 sapa di antara lelaki dan perempuan yang sukar untuk ucapkan kata-kata maaf

kalau kite tanyakan pada si dara, tentunya menyalahkan si teruna
kalau tanya pada si teruna, dia plak salahkan si dara
ade yang berpendapat, kalau senang ucapkan kata MAAF tu tandanya dia tak ikhlas
mana tak nya, kejap-kejap "sorry"..kejap-kejap "sorry"
ringan plak mulut dia say "sorry"

tapi kalau orang tu mmg susah nak lafaz maaf, tu tandanya dia hanya akan betul2
minta maaf pada orang yang dia betul-betul rasa dia dah buat salah....
dan ucapan dia tu datang dari hati yang ikhlas
yelah mana taknya, kata-kata maaf tu kemain susah lagi nak kluar
kalau da kluar tu kira dia betul-betul menyesali lah kesalahan dia


so apa pandangan korang tentang perkara ni?
BOLEH SHARE TAK??

bagilah pendapat~~~~





5 comments:

Dr. LuRVe said...

hye, for me .. laki dan perempuan sama jer,, coz dua2 ada ego.. ego yang buat kita sukar mintak maaf :)

Ayuni said...

sye pun rs samer jer...

Yana Farinha said...

hye..nice blog... done folo u. jom singgah blog sy. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

Irma A.Wahid said...

Dr. LuRVe:

KAN~~~~~asalkan da buat salah tawu mntak maaf xpe la kan~~~

Irma A.Wahid said...

Ayuni:

mmg same2~~~masing2 ego~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...