FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 26, 2011

KAD RAYA BUAT MEREKA PART 3

Sebelum ni aku da bagi hampir sepuluh orang KAD RAYA BUATAN TANGAN SENDIRI pada kawan2 blogger aku dekat SINI dan SINI

dan ini ada lagi tuk mereka~~~
http://mentega-terbang.blogspot.com/
http://belogjuryn.blogspot.com/

6 comments:

Ku Azhar said...

Aiyook!! thanks!! :D

EnciK AxixOu said...

pasal hape sekat??salah taip ea u??hehe

Irma A.Wahid said...

EnciK AxixOu:

alamak....nmpk je..hehehe..nak kene tukar dah ni~~~

azurin ramli said...

ala nak jugak.tahun nie satu kad pun tarak :(

EnciK AxixOu said...

tuko2. Nk req satu . Nak yg cm 2 gak . Letak pic sy . Xpandai nk edit la . Boley x ?ucapan sy wt sndri . Hehe .boley x?keh3

azurin ramli said...

yeayyy! Mekasih dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...