FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 16, 2011

Entry Khas buat SI CANTIK SALLY

SALAM RAMADAN KALIAN

lagi 10 minit i da nak pulang dari opis
sebelum tu kite kene tunaikan request dari seorang gadis bernama SI CANTIK SALLY
(wanna know her click at her name go to her blog)
by de way u, nice to know u
thanx sudi jadi follower i
and for the rewards (not cash) 

i give u this


hope u will like it
so colurful rite
and nice like me
HAHAHA
perasan je aku

ok sally, keep in touch
and selalu2 lah drop komen kat blog i
daaa
=))

3 comments:

si cantik sally said...

hahaha..sonoknyeee dapat award gituh..tapi x bagitahu pon?hehe oke takpe maybe u lupe kot?i ngah BW ternampak entry nih...anyway thanks a lot yep! saye akan follow entry awok.oke..nice to know u jugak erkkk..thanks.i simpan baik2 award ni kat tepi pintu blog saye...>_<

si cantik sally said...

hehe sbgai respon n tanda trima kasih yekk..

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/yeh-dapat-award-dari-cik-irma-wehhhh.html

hehhe

MR. MIND said...

folo u too... :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?b4ce4a463cb44fba7588e1c16a75f956

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...