FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 4, 2011

JOM RAYA DOLU~

salam ramadhan
puasa tak?
mesti kene puasa ye melainkan ade keuzuran

tapi i da raye dulu ha
hahaha
gambar kenangan RAYA dengan STAFF PRINTING DEPARTMENT UITM SHAH ALAM

kenapa aku ade berada disini?
sebab aku keje sementara kat sini
every cuti semester je mesti aku keje kat uitm
mencari duit dan menimba pengalaman kata orang
sebenarnya ni majlis tahlil perdana Uitm
tapi sekali pakai baju ala2 raya tuk amek gambar kad raya kitorg

so mari kite tengok gambar ape yang ade
hahahaha..









oppsss
takkan gambar makanan je kan?
time pose2 ni mesti terliur even makanannya simple je
tapi menareekkkk

continue picture~~~

staff wanita sedang sibuk siapkan makanan

staff unit percetakan uitm

ni sume pangkat mak cik aq je taw (aq: hujung kiri)

kat dalam sudah so kat luar la plak baru afdal

haa ini bapak aq...sebab tu aq kje sini sbb bpk aq staff sini..(kabel besar wa ckp lu)

so kawan2
selamat berpuasa

thanx sudi review entry saya
bye

6 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

HAMBOI KEMAIN LAGI MAKANAN DIAAA...

tya said...

puase puase puase ! haha . na makan jugak mcm ni . sedap oooo . ble na belanje . hahah *mintak2 pulak :P

Shaherah said...

wah meriah nyer.. sedap2 makanan tu.. hehe.. ^_^

Irma A.Wahid said...

✿....rossa alina....✿

sedap tak..sedap tak?? hahahah

Irma A.Wahid said...

tya:

hahahah..belanja?? meh trun shah alam ok~~~~~

Irma A.Wahid said...

shaherah:

aah...mmg nmpk meriah..mknn biasa2 je tpi kaler dia yg wat nmpk impak nak mkn sgt tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...