FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 5, 2011

entry khas buat DZA

ehem2~~
salam ramadhan

cukup pose tak tuk sehari ni?
~~ok saya tanye DZA(klik here) tu~~
heheh..salam perkenalan
~~korang jom jenjalan kat blog DZA tuh~~

memandangkan bulan puasa ni bulan penuh kemuliaan
so tak salah saya bagi awak ni


keep in touch ya
rajin2 la jalan2 kat blog saya
yuhuuuu

p/s: request je sape nak award tuh...heheheh

10 comments:

Apel D. Doragon said...

hahahahah awak ni... cool giler wat gini hahahaha ;p time kasihhh

Hanis MY said...

weee bagusnya..terror buat award dan kreatif! cun!

adan said...

follower baru boleh dapat tak award tu? ehehe

NOOR FATIN said...

bestnya dapat award. hehe tahniah pada dia :)

d_LA said...

comeynye award ni^^

Irma A.Wahid said...

Apel D. Doragon:

HAHAHAH..cool erk?? sesekali murah hati. ape slhnye~~hope awk suke~~~

Irma A.Wahid said...

Hanis MY:

hihihi...thx sis~~~x bape terror sgt la ..simple ke tuh sis~~

Irma A.Wahid said...

adan:

of course u can beb~~hehe

Irma A.Wahid said...

NOOR FATIN:

heheheh...nak jgak ke??

Irma A.Wahid said...

d_LA:

comey cm saya x?? ahakzz...perasan erk saye~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...