FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 10, 2011

NO TELEFON KORANG SEDANG DIPAPARKAN KAT FACEBOOK!!!!

salam korang
tak nak orang yang tak dikenali amek no fon korangkan?
ce korang bukak FB - account - edit friends - contacts
u can see banyak no fon sedang dipaparkan
so untuk tak buat orang lain amek no fon u all
buat camni

1. Pergi kat account taw
2. cari option privacy preferences
3. Cari pulak customize settings
4. Kat bhgn bawah tu  ada terpapar no telefon korang, setkan sebagai only me.

itu je..cepat buat sebelum ade org kol u
"hai, boleh berkenalan"

"hai, saya tengah 'haus ni'...."

"hoi. pmpn!"

hahahaha....tak nak jadi cmtu kan~~
so cepat edit cepat


2 comments:

Amy Syaquena said...

salam kenal, singgah dan follow sini.jemput ke belog saya..

Abu Huzaifah said...

btul tu.. kang ada je org yg tidak di kenali send msj =..="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...