FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 18, 2011

KONSEP TANDAS TERBARU DEKAT MALAYSIA, nak tak?


NGAHAHAHAHA
aku tengok sekali je aku da x lalu nak masuk
serupa buang air kat luar je kalau masuk pun orang still boleh nmpk 'butt' korang
HAHAHAHA..


ADA2 JE LA KAN~~~
korang nak tandas camni?
styleeeeee dakkkkk!!!!
HAHAHA

POSE2~~~x ley gelak lebih2 sgt..kih3~

12 comments:

kaizen said...

sanggup berak dlm sluar dr berak kat toilet cmni...

Irma A.Wahid said...

kaizen:

HAHAHAHAAH..kan~~~bek dlm sluar bukan org nmpk pun~~~tapi ade bau je~~~

Cik Ct said...

522.. follow awk.. follow sy lek k.. thnx

Adam Idris said...

perghhh terbaek ! haha
tapi at least tak nampak muka lah, hahaha
tapi kat malaysia x sesuai mcm ni

Irma A.Wahid said...

Adam Idris:

tapi blh intai kt bawah tu..tinjau sapa pemilik gerangan 'bende' tuh..HAHAHA..eeeuuwwww

si cantik sally said...

haha..bek kencing or labor saham kat luor ye dak..???hahah terserlah keseksian gituh..tettt!!! memang haram saye tak kan masok sggop tahan wehhh...:)

Irma A.Wahid said...

si cantik sally:

hahahaha..hah tu la....dari buat cenggitu bek tayang trus kt luor~~~~HAHAHAAH

BuLat i2 CirCLE said...

baik open je sume..org mane la cerdik sngt buat konsep cm 2..hahahahahha....msti kaki skoden neh

Irma A.Wahid said...

BuLat i2 CirCLE:

HAHAHAHAA...untuk lebih kseronokan mengintai barangkali...hihihi

aisya said...

aaaaaaaaarrghhh. xnak la pi tandas cmnie. hahahaha

kayrul-shah said...

saper la bunyi idea yang tak bernas nie..kalau macam ni la, baik balik umah je membuang..

Irma A.Wahid said...

kayrul-shah:

ngegegegege.....sape tah punye idea bernas giler tahap cipan ni...HAHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...