FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 24, 2011

SAMBUTAN BAIK TUK KAD RAYA ONLINE SAYA

ALHAMDULILLAH


ade juge yg request
so sape yg request tu mmg sah2 saya bagi...

thanx korang
klu korang tak mintak saya pun xtaw pada sapa nak bg
kat FB sah2 melambak kawan saya dah tag

heheh

p/s: nak kad raya??? PLIS REQUESTTT~~`

2 comments:

si cantik sally said...

buat muke tak malu tak rugi kan~~ hahaha... thanks bg kad..

zOeY zAu YaH said...

amoih2...kad raya cun gitu hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...