FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 5, 2011

kes putus tunang lagi~!hmmm

assalamualaikum
salam ramadhan

memang indah kite bile tengah di alam pertunangan
tapi orang tua kata, darah muda so ape pun blh jadi
so kene jaga-jaga...
tapi itulah, nak wat cane
da takde jodoh ye dak
kata da tak sehaluan ape lagi blh buat

PUTUS SAHAJA LAH

DARIPADA NANTI KAHWIN BERCERAI BERAI

YE DAK??

belum lagi habis kes KHAIRUL FAHMI penjaga gol no 1 MALAYSIA korang tu
ni kes terbaru lak ALLY ISKANDAR..
hmmmm tgh musim yer~~

ape2 pun saya berharap jugak, jgnlah mana2 kawan2 saya yg bertunang
menimpa nasib yang sama macam ini...
mintak simpang
(pesanan penaja)

kepada mereka yang hajat tak kesampaian,percayalah SETIAP YANG BERLAKU ADE HIKMAHNYA
so bawak2 bersabar

p/s: skrg aq lak yg tak bersabar nak bertunang ni..hahahah

4 comments:

EYFAalias said...

dugaan org bertunang ni banyak. kalau tak padai handle mcm ni la jdnya. hehe

iPai said...

hmm bukan darah muda tuh .. rezki n jodoh takde ..

takpe laa .. nanti ada laa

Irma A.Wahid said...

EYFAalias:

betol2~~uish takot la time kite nnti

Irma A.Wahid said...

iPai:

emmm..mungkin jgak kan~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...