FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 23, 2011

FENOMENA HANTAR KAD RAYA KAT FB DAH START

SALAM RAMADHAN
kawan-kawan da ramai yang edit gambar sendiri, ade yang gambar dengan pakwe masing2 lah, ade yang buat kad raya sendiri la, doodle lagi dan macam2 la...and post kat FB....

aku bile lagi????
huhuhu...aku mesej MR BUAH HATI aku

"nanti u design kad raya pastu kite tag kan kawan2 kite yer"


"tapi gmbar xde"


"ala gmbar raya tahun sudah yg baju kite sedondon tu kan ade, u amek jelah"


"okey darling"

hahaha..gedik kan??
orang buat kite pun nak
pastu suruh MR BUAH HATI lak buatkan
padahal tahu je buat sendiri

(sebab aku tahu dia buat akan nmpk lagi cantik)
heheh...(MALAS senanye aku ni) hahah

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

sng kan kt fb =)

Irma A.Wahid said...

zOeY zAu YaH :

tu lah tu..sng je~~

FIPPER TONGGEK said...

tapi gua rasa..hantar kad raya yang diperbuat daripada kad tu lagi best.. dapat cium bontot2 kad raya tu .. kalau kt fb.. rase mcm takde feeling.. huh..ikut masing-2 la kann..huhu
tapi papeponn.. SLAMAT HARI RAYA..

Irma A.Wahid said...

FIPPER TONGGEK:

mmg hntr kad raya tu lgi best tpi da x dpt da skrg~~~

cik pulau said...

takde feel la dapat kad raya kat fb... hehe

Irma A.Wahid said...

cik pulau:

kan2~~~x blh nak simpan2 wat kngn nnti~~~

Adylia Qarissa said...

haaa..nanti post kat sini yea..nak jugak dari kamu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...