FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 26, 2011

KAKAK AKU NAK KAHWIN TAHUN DEPAN

Salam Ramadhan
emm jemputlah datang ke majlis kahwin kakak aku tahun depan
dorang da plan tapi tak gitaw umum lagi bile langsungnya
korang tunggu je taw

sweet tak?? sweet kan
 cerita selanjutnye DISINI


3 comments:

si cantik sally said...

awallllllllllllllllllll..abg saye taw!!~~ nak kawen taon depan macam saye jugak..cume saye kawen dulu insyaAllah..heheheh..

Irma A.Wahid said...

wahhh sally~~~da nak kawen ke????? tahniahhhh~~~~~huhuhuhuhuh

Eena Arrina said...

untunglaaa..dah nak kwen tu. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...