FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 3, 2011

LAGI 9 0rang cukup la 400 FOLLOWER

mari..mari.mari..
singgah..singgah..
bukan meniaga tapi sesaje
terjah la blog saya yang tak seberapa
kalau sudi follow la saya
nanti saya follow anda semula
takde pape yang dijanjikan
takde hadiah atau wang ringgit
cume tuhan saja yang dapat memblasnye
(wah mcm ye ye je ye dak)
heheheh

even follower x ramai sgt cam senior2 blogger
tapi ini pun cukup seronok tgok follower makin bertambah
thanx pada korang yang sudi follow dan drop comment anda

saya pasti akan membalas jasa budi anda dgn follow dan komen anda balik...
huhuhuhu..

bai..bai..

4 comments:

fana said...

fana mai tambah
395

Irma A.Wahid said...

thanx fana~~~hehehe...

Lilynn Sazlin said...

cool dear,

u're limited. not special. heehe

btw im following ur blog here.
under : lilynn sazlin

belogcintasaya.blogpsot.com

rajin2 singgah oke? muah. take care :)

Irma A.Wahid said...

Lilynn Sazlin:

thanx babe~~

i will follow u always daa~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...