FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 9, 2011

MURAH HATI nak raya ni

salam ramadhan

emmm..dalam bulan ramadhan
rasenye cam nak bermurah hati je nak beramah mesra
dengan follower saya yang ade~~

mane2 yang bertuah tu dapat cenderahati design dari saya
kat bawah ni
harap sudilah terima  yer~~

kad raya nnti saya bg jugak ye

tunggu saya design la kad raya tuh~~


tunggu je siapa yang dapat nanti
sebab saya pilih random

sapa komen kat entry ni PASTI saya bagi
dan saya akan siap buat review/entry khas tuk anda

2 comments:

Ieka Luvika said...

waaa..ieka nak kad raya! hee :)
slamat menjalani ibadah puasa irma ^^

Irma A.Wahid said...

KAD RAYA EA??? heheh..ok2.nnti irma kasi~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...