FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 12, 2011

MY NEW HEADER by me~~

salam ramadhan
mood telah bertukar kerana HEADER juga telah bertukar
hati tengah senang so design header sdri


 
yang sebelum ni
dan yang sekarang
mesti korang nak tawu sape laki dlm tv color tu?
tu la along saya!!!
(aku mana ade adek beradek lain, mana dtgnye along)

hahahaha..
OPSS!!!..bukan
tengok jelah kat tepi sidebar tu ha
penuh gambar dia
tentu2 la BUAH HATI PENGARANG JANTUNG SAYA

kenapa FIKMELUV ade kat situ?
sbb FIK nama buah hati
ME represent saya la
LUV tentu2 lah CINTA

kan~~~

selamat berpuasa kawan-kawan

5 comments:

mary ann ;) said...

comel header...suka suka! hehehe

Irma A.Wahid said...

mary ann =)

thx taw~~~heheheh..buat dgn penuh inspirasi cinta~~

ceriteraliyana said...

cari shoutbox x jumpe pulak =(

tya said...

header baghuuu . ptot la cntek tya tgk tadi :P selamat berpuasa jugak irma :)

Irma A.Wahid said...

tya:

heheh....cantik ea~~sonok2~~org puji ni~~thx~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...