FAN CLUB

About Me

My photo
Port Klang, Selangor, Malaysia
Hai...Nama diberi Irma A. Wahid...Seorang Graphic Designer...Bekerja di Bandar Baru Klang..Blog dibina sekadar suka-suka, share tentang diri sendiri atau isu-isu semasa, gosip artis, info kehidupan dan sebagainya...SINGLE??? Opsss..tidak...sudah berpunya dan bakal menamatkan zaman bujang bersama sidia yang tercinta...

Aug 10, 2011

KAD RAYA DAH SIAP..raya belum lagi...




hak cipta sendiri sebab saya lah design sendiri
kalau korang nak kad raya ni, yelah kot nak bagi kawan ke, family ke
hah bgi u all punye emel nanti i send ok
satu kad murah je rm3.00

design lain bakal come out after this
so klu malas nak cari kat luar, kat sini pun ade

5 comments:

farah hanim said...

nie smngt nak beraye ek
msti baju raye pon dah de
hee

Irma A.Wahid said...

itu sudah semestinye~~baju raya 3 pasang~~hahahah

Yaya said...

wah. cepatnya!

Irma A.Wahid said...

yaya:

advance~~~

Shahffiq said...

Assaamualikum
camne nak beli design kad tu? Email saya travelshahffiq@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...